Suvi Žig

Suvi žig je mala presa koja stvara trajne otiske na bilo kojoj površini bez upotrebe mastila. Suvi žig ima mnoštvo upotreba, od profesionalne do lične i daje notu elegancije pismima, kovertama, pozivnicama, knjigama ili poklonima. 

U SANCOM-u imamo širok izbor kako bismo mogli da obezbedimo suvi žig na osnovu vaših potreba koji se može koristiti u različitim industrijama, kao što su pravna, inženjerska, korporativna, arhitektonska ili notarska oblast. 

Izrada suvog žiga je potpuno personalizovana prema vašim željama i podržana garancijom kvaliteta.

Pečatorezac Sancom nudi čvrste, izdržljive suve žigove koji dolaze u različitim veličinama. Stojimo iza kvaliteta naših proizvoda i garantujemo za materijale i izradu svakog suvog žiga koji napravimo. Svaki naš suvi žig je laserski urezan za visok nivo preciznosti, a naš asortiman može vam pružiti odgovarajući suvi žig u zavisnosti od vaše industrije. 

Kod nas svaki suvi žig je detaljan i stručno graviran pomoću laserske mašine i zatim ručno sastavljen. Uz luksuzni dizajn i precizne utiske, mi smo posvećeni kvalitetu, kako biste svaki put ostavili savršen utisak!

Izdvajamo iz ponude

Niste sigurni šta Vam treba, ne sekirajte se…
Pošaljite nam upit rado ćemo Vam odgovoriti.

Scroll to Top