SANCOM

Najkvalitetnijii pečati za firme

Naša firma se ističe po visokom kvalitetu proizvoda i strogom poštovanju rokova, čime omogućavamo da štedite i vreme i novac.

Koristimo savremenu tehnologiju i materijale garantujući kvalitet izrade i jednostavnost upotrebe. Svi nasi pečati i  prateći materijali su proizvodi vodećih brendova COLOP-a, TRODAT-a i SHINY-a,, što osigurava precizne otiske sa visokim nivoom detalja

Vaše zadovoljstvo nam je prioritet, uvek smo na raspolaganju i naravno odgovaramo na sva vaša pitanja da biste doneli najbolju odluku za vaše poslovne procese.

Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o našim uslugama i kako možemo pomoći da vaše poslovanje raste. 

Izrada pečata

Izrađujemo pečate za sve delatnosti kao i fizička lica, tako da možete odabrati između mnogih drvenih, automatskihdžepnih pečata, sa željenim oblikom i dimenzijama.

Obezbeđujemo pečate najvišeg kvaliteta, izrađene korišćenjem savremene laserske tehnologije za izuzetnu preciznost. Sve naše pečate pravimo uz podršku svetski poznatih brendova kao što su COLOP, TRODAT i SHINY, čija dugogodišnja stručnost i iskustvo garantuju impresivan kvalitet kućišta.

Sama izrada je autentičan i personalizovan proces. Nakon što nam dostavite rešenje o otvaranju firme, radimo sa vama na dizajnu pečata i odabiru veličine otiska.

Slušamo vaše želje i zahteve – dizajn, veličinu i tip pečata – i zatim radimo na kreiranju nacrta. Kada se složite sa dizajnom, guma za pečat se štampa na laserskom uredjaju u kratkom vremenskom roku.

Oblik pečata zavisi od delatnosti vaše firme i može biti okrugli, pravougaoni, kvadratni ili po vašem specifičnom zahtevu.

Pečat možete direktno podići u našoj poslovnici ili ga možemo poslati kurirskim službama. Ukoliko želite da izradite kopiju postojećeg pečata, potrebno je dostaviti otisak i vremenski će nam biti potrebno oko 2 sata za izradu, osim ako postojeći pečat sadrži komplikovan logo, u tom slučaju može biti potrebno više vremena za pripremu. Ukoliko želite da zamenite gumu na starom pečatu, neophodno je zameniti i jastuče na automatu kako bi se osigurala čitljivost otiska. Osnovni dizajn gumice se ne naplaćuje i ulazi u cenu pečata, a vremenski je potrebno oko 5-6 minuta za izradu.

Dizajn pečata

Verujemo da je dizajn pečata jednako važan kao i njegova funkcija. Zato nudimo uslugu dizajna pečata koja vam omogućava da kreirate prilagođeni pečat koji savršeno predstavlja vaš brend.

Vaš pečat ne samo da potvrđuje dokumente, već im daje lični otisak, dokazujući da vaša firma posvećuje pažnju svakom detalju. Kreiracemo pečat koji će odražavati identitet vaše kompanije. 

Usluga dizajna pečata uključuje:

Proces dizajna je jednostavan i jasan:
  1. Diskusija i dogovor o vašim idejama i zahtevima,
  2. Kreacija i koncept dizajna
  3. Izbor veličine i boje kućišta
  4. Provera, pregled i dodatna revizija
  5. Saglasnost i rezanje po željenom dizajnu

Štampanje, kopiranje i skeniranje

Pružamo usluge koje vam omogućavaju da štampate ili kopirate direktno sa email-a, Vibera ili drugih aplikacija. Naši moderni štampači omogućavaju štampanje u boji ili crno-belo i bez obzira da li vam je potrebno da odštampate važne poslovne dokumente, letke, brošure ili bilo šta između, mi smo tu da vam pružimo ono što vam je potrebno. Samo nam pošaljite svoje datoteke, a mi ćemo se brinuti o ostalom.

Kod nas možete da štampate i kopirate ili skenirate sve što vam je potrebno, brzo, jednostavno i po pristupačnim cenama. Nudimo kvalitetne usluge štampanja, kopiranja i skeniranja, uz modernu opremu. Razumemo da je vreme dragocena roba, zbog čega nudimo brze usluge štampanja, kopiranja i skeniranja. Želimo da vam pomognemo da uštedite vreme i novac, kako biste se mogli usredsrediti na ono što je važno.

Vizit karte - Štampa i dizajn

Vaša vizit karta često predstavlja prvi kontakt sa potencijalnim klijentima ili partnerima.. Bez obzira da li želite jednostavan ili kompleksan dizajn, Sancom vam nudi profesionalne usluge dizajna i štampe vizit karti promovise vaš brend u najboljem svetlu.

Vizit karte su značajno napredovale tokom godina jer preduzeća nastoje da se istaknu među konkurencijom na jedinstvene i zanimljive načine. Tradicionalne papirne vizit karte, međutim, ostaju najpristupačniji metod u proizvodnji vizit karti. Sve se češće viđaju različite veličine, uključujući kvadratne vizit karte i rezane vizit karte. Težina papira je još jedna varijabla koju treba uzeti u obzir prilikom štampanja vizit karti. Previše lagan materijal ostavlja jeftin utisak, dok pretežak može biti problem za skladištenje.

Kvalitetne vizit karte su neophodne za svakoga ko želi da ostavi odličan prvi utisak i promoviše profesionalni identitet. Nudimo niz boja, papira i završnih obrada koji odgovaraju vašim potrebama i zaista odražavaju imidž i kulturu vaše firme.

U SANCOM-u stavljamo akcenat na kvalitet. Koristimo samo najkvalitetnije materijale i procese štampanja kako bismo osigurali da vaše vizit karte izgledaju profesionalno. A sa našim brzim rokovima obrade, nećete nećete dugo čekati da ih držite u rukama.

Izrada sajta

U današnje vreme, izrada sajta je ključni korak za uspešno poslovanje. Mi smo tu da vam pomognemo da stvorite web sajt koji će vas predstavljati na najbolji mogući način.

Kao prvo, verujemo da je izrada sajta investicija, a ne trošak. Stoga, naš pristup izradi sajtova je da se usredsredimo na stvaranje prilagođenih digitalnih rešenja koja pomažu preduzećima da rastu. Želimo da upoznamo vaše poslovanje iznutra i spolja, i da identifikujemo šta vas čini jedinstvenim. Na taj način, izrada sajta koji odražava vaše vrednosti i ciljeve postaje naš prioritet.

Uz nas, možete očekivati da ćemo identifikovati vašu publiku, izazove i vrednosti pre nego što osmislimo plan akcije. Kao mali, ali moćan tim, možete biti sigurni da je naše osoblje lično upoznato sa vašim poslom i da se sav posao obavlja interno. Uz to, nudimo i obuku za upravljanje vašim veb sajtom, tako da možete sami ažurirati sadržaj kad god to želite.

Vaš uspeh je i naš uspeh. Zato ćemo vas provesti kroz svaki korak našeg procesa i raditi sa vama na izradi sajta koji će privući vaše posetioce. Stvaramo privlačna rešenja koja funkcionišu na različitim uređajima i platformama, jer znamo da to današnji pronicljivi korisnici očekuju.

Veb sajt je jedan od najmoćnijih alata koje imate, čime možete da pokažete svetu šta vaše poslovanje čini vrednim i jedinstvenim. Zato je izrada sajta ključan faktor. Ako je privlačan, dinamičan i moderan, posetioci će verovati vašem brendu. Međutim, ako vaš veb sajt loše izgleda ili nije ažuriran, verovatno je da će kupci shvatiti vaše proizvode ili usluge kao zastarele.

Ukoliko vam je potrebna izrada veb sajta koji će vas predstavljati na najbolji mogući način, pozovite nas. Mi smo tu da vam pomognemo da se najbolje snađete na vebu i postignete uspeh u digitalnom svetu.

Scroll to Top